Termeni si conditii inchirieri masini Bucuresti

Pentru a putea beneficia de serviciile inchirieri auto Bucuresti clientul trebuie sa citeasca cu atentie contractul de inchiriere si sa accepte toate punctele specificate in acesta.

1. Varsta necesara

Pentru a putea inchiria o masina sau pentru a primi dreptul de a conduce masina inchiriata clientul trebuie sa aiba varsta minima de 25 de ani. In plus acesta va trebui sa dovedeasca faptul ca este posesorul unui permis de conducere valid, iar permisulsau trebuie  sa aiba o vechime de cel putin 3 ani. Toate aceste conditii trebuiesc indeplinite pentru ca inchirierea auto sa fie finalizata cu succes.

2. Plata serviciului de inchiriere

Toate tarifele vor fi stabilite in euro. In acestea sunt incluse TVA-ul si asigurarile catre terti. Plata se face in mod normal in euro dar clientul poate plati si contravaloarea serviciului in lei, la cursul BNR din ziua respectiva. Plata serviciului de inchiriere se poate face si in avans.

3. Predarea masinii catre Rexton inchirieri masini Bucuresti

Masina trebuie restituita catre firma de inchirieri masini Bucuresti la data si ora prestabilite intre cele doua parti Daca masina va fi restituita in Bucuresti sau la aeroporturile Baneasa si Otopeni si in intervalul de timp 09,00-17,00 compania de inchirieri auto nu va percepe nicio taxa suplimentara. In cazul in care masina va fi livrata sau restituita in afara programului se va percepe o taxa in valoare de 10 Euro. Masina poate fi livrata sau resitituita si in alte localitati de pe teritoriul tarii noastre dar numai cu acordul firmei de rent a car Bucuresti, clientul fiind obligat sa plateasca un tarif convenit de ambele parti. Masina va fi predata clientului de catre agentia de inchirieri in conditii bune. Detaliile tehnice asupra starii actuale a automobilului vor fi specificate in contract. Odata cu semnarea contractului, clientul se obliga sa returneze masina in conditii bune impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele din dotare. In cazul in care returnarea masinii va intarzia cu cel mult o ora si clientul a anuntat deja compania, nu i se vor percepe taxe suplimentare. Pentru intarzieri cuprinse intre 1-3 ore se va percepe un tarif echivalent cu inchirierea masinii pe jumatate de zi si pentru intarzieri mai mari de 3 ore firma va percepe un tarif egal cu inchirierea masinii pe o zi. Le expirarea perioadei de inchiriere contractul se va incheia, in cazul in care cele doua parti nu decid sa prelungeasca respectivul contract. Daca dupa expirarea contractului masina nu a fost returnata firmei de inchirieri, propietarul isi rezerva dreptul de a declara masina la politie drept bun furat.

4. Norme de utilizare ale autoturismului

Clientul care a apelat la serviciile de inchirieri masini se obliga sa respecte dispozitiile privind circulatia rutiera. In plus clientul va trebui sa respecte si alte reguli precum: a) automobilul inchiriat nu va fi utilizat pentru a participa la curse, nu va remorca sau va impinge alte autoturisme si nu va fi supus testelor de catre client sau de catre oricare alta persoana. b) cu masina inchiriata nu se va circula decat pe drumurile rutiere si numai daca acestea sunt marcate corespunzator. c) nu se va circula cu masina de la firma de inchirieri pe drumuri accidentate sau care sunt inchise circulatiei rutiere. d) clientul va trebui sa conduca atent, preventiv pentru a evita orice accident. e) masina nu va fi folosita pentru a transporta marfuri si nu va fi supraincarcata. f) clientul va respecta intructiunile emise de producatorul masinii g) clientul trebuie sa se asigure ca nu a uitat cheile in contact, usile, geamurile sau portbagajul masinii deschise. In contractul de inchiriere este precizat faptul ca cel care a inchiriat masina trebuie sa urmareasca cu atentie indicatoarele si in cazul in care apare orice defectiune la masina sa anunte imediat proprietarul agentiei de rent a car otopeni. Reparatia masinilor se poate face numai in garajele autorizate de catre propietarul masinii. Plata o va face persoana care a inchiriat masina urmand ca suma sa-i fie rambursata de catre propietar pe baza chitantei eliberate de service-ul auto. In cazul in care clientul nu respecta conditiile din contractul de inchiriere va fi nevoit sa achite integral suma de bani necesara remedierii defectiunii.

5. Combustibilul

Compania noastra de rent a car Bucuresti fara garantie se obliga sa ofere clientului masina cu rezervorul plin. Cel care a apelat la serviciul de inchiriere este obligat sa returneze masina in aceasi stare. Daca la finalizarea contractului masina va avea mai putin combustibil decat avea initial clientul va fi penalizat cu 1 euro/litru. Intretinerea masinii este facuta de proprietarul firmei de rent a car.

6. Asigurarea

Masinile inchiriate de la compania de rent sunt asigurate numai pe perioada contractului de inchiriere. In cazul in care clientul a fost implicat intr-un accident rutier acesta trebuie sa declare accidentul politiei pentru a constata daunele si pentru a-i fi eliberat un proces verbal de constatare impreuna cu autorizatia pentru reparatii. Indiferent de factorii care au dus la producerea accidentului: a) sunteti vinovat b) sunteti victima c) sunteti singurul implicat d) masina a fost avariata in parcare, este obligatorie anuntarea politiei si a propietarului masinii inchiriate. Documentele eliberate de catre politie sunt vitale pentru functionarea asigurarii masinii si pentru repararea acesteia. In cazul in care clientul nu a respectat aceste prevederi acesta va fi obligat sa suporte costurile reparatiilor. Propietarul firmei de rent nu se face responsabil pentru niciun obiect uitat in masina inchiriata la momentul predarii acesteia.

7. Jurisdictie

Termenii si conditiile stabilite in contractul de inchiriere sunt valabile numai in perioada de la semnarea contractului pana la data si ora expirarii acestuia.

Call Now Button