Despre noi

Rent a car Bucuresti

Rexton- rent a car Bucuresti :

Suntem o firma de inchirieri masini care va ajuta sa puteti calatori in orice colt al tarii oferindu-va masini de inchiriat in conditii de inchiriere atractive si servicii rent a car excelente la preturi mici. La cererea clientului masinile de inchiriat prin firma Rexton-rent a car pot fi preluate/predate si la aeroporturile “Henri Coanda – Otopeni” cat si in alte orase mari din tara unde firma noastra de are filiale.
Prin sistemul de inchirieri masini in foarte aveti prilejul sa alegeti dintr-o gama larga de marci pe care le punem la dispozitie. Puteti alege masini de inchiriat din gama: Renault Megane, Clio Symbol, Dacia Logan sau alte marci, in conditii de inchirieri masini clasa mini sau clasa lux ; suv-uri dotate full option pentru a satisface toate pretentiile clientilor. Un aspect important de semnalat este acela ca nici o masina de inchiriat nu are vreun marcaj sau inscriptie a firmei Rexton- rent a car de genul inchirieri auto, rent a car, inchirieri masini sau masini de inchiriat din care sa se deduca faptul ca este o masina inchiriata.
Firma Rexton –rent a car Bucuresti are in obiectiv satisfacerea dorintelor clientilor fie romani sau straini. Din acest motiv pentru serviciul de inchirieri masini parcul auto este constituit din masini noi, bine intretinute atat sub aspect functional cat si estetic pentru a circula in deplina siguranta pe drumurile tarii la volanul unei masini de inchiriat indiferent de numarul kilometrilor parcursi. Ne-am gandit si la alte aspecte necesare dumneavoastra. Clientii pot inchiria: a) scaun de masina pentru copil; b) GPS; c) detector antiradar; d) lanturi antiderapante.

Rexton-Rentacar – Dotari masini de inchiriat

Inchiriind o masina prin firma noastra beneficiati de suv-uri dotate full option, aer conditionat si sisteme de securitate atat in timpul rularii cat si in timpul parcarii. Siguranta dumneavoastra este pe primul plan continuu prin siguranta oferita de masinile inchiriate de la Rexton Rent a car – servicii inchirieri masini Bucuresti !
Toate masinile sunt verificate din punct de vedere tehnic in statii itp autorizate RAR.
Nu uitati ca de la aceasta firma de inchirieri masini operatori de masini de inchiriat specialisti care va stau permanent la dispozitie si il puteti contacta telefonic in orice problema ivita cu masina pe parcursul inchirierii.In conditii avantajoase si la preturi mici sunteti si va simtiti mereu in siguranta cu masina inchiriata de la Rexton Rent a car – servicii inchirieri masini Bucuresti.

· Rexton Rent a car Bucuresti

Sa facem cunostinta cu clientii nostri care doresc masini de inchiriat in Bucuresti , la cele mai bune preturi si in conditii de inchiriat masini atractive. Suntem compania Rexton rent a car Bucuresti si avem sediul in Capitala. De ce va sugeram sa ne preferati pe noi? Simplu! Avem un parc auto bine dotat, masinile noastre ofera siguranta pasagerilor, oferta noastra poate satisface cele mai sofisticate gusturi in privinta marcii, culorii, formei si calitatilor unei masini, in special daca este de inchiriat. Sa ne gandim ce te-ar mai putea atrage la noi…? Poate faptul ca un contract de inchiriere se poate incheia nu numai la sediul firmei ci si la unul dintre aeroporturile bucurestene? Cu siguranta ca acest aspect si preturile accesibile de inchiriat te vor face sa te decizi. Poate si faptul ca masinile pot fi livrate/predate in oricare dintre orasele mari ale tarii in conditii avantajoase pentru clientul care doreste o masina de inchiriat. Si mai e ceva foarte important! Avem operatori de masini de inchiriat si inchirieri auto. Acestia sunt profesionisti in domeniu si iti stau la dispozitie pentru a-i contacta telefonic in orice problema. Cred ca asta te-a lamurit! Ai motive de incredere justificate: a) alegi masina de inchiriat dorita;b) ai cele mai avantajoase preturi si conditii de inchirieri masini;c) poti primi/livra masina in alte locatii prestabilite in contract;d) ai mereu alaturi sfatul unui profesionist;e) esti mereu in siguranta. Poti sa le ai pe toate daca apelezi la firma Rexton Rent a car – servicii inchirieri masini Bucuresti ! si vrei sa fim partenerii tai pe drumurile tarii.

Preturi Rent a car Bucuresti

-Preturile pentru inchirieri masini practicate de firma noastra sunt accesibile, exprimate in euro/zi. In acest pret, care include TVA, pe toata perioada inchirierii masinii beneficiati de asigurare CASCO. – Activitatea firmei noastre nu limiteaza kilometri parcursi de clienti. Pentru perioade mai lungi preturile de inchiriere a masinii sunt negociabile. – Durata de inchiriere a masinii se poate prelungi cu acordul ambelor parti. – Cele mai bune preturi pentru masini de inchiriat le gasiti la noi. Puteti inchiria o Dacia Logan la numai 17 euro; Renault Clio Symbol pentru numai 20 euro sau un Renault Megane pentru 30 euro. Nu uitati ca aveti multe oportunitati incluse in aceste preturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *