Masini noi vs masini second hand ( aprilie 2018 )

rent-a-car-bucuresti-noi-vechiPentru toata lumea activa, indiferent de varsta, necesitatea unei masini este stringenta. Sunt diverse probleme care necesita deplasare, cum este jobul dar si banala dar atat de necesara aprovizionare pentru gospodarie, unde prezenta masinii este obligatorie. Multa lume isi achizitioneaza masini noi dupa ce au economisit cu multa chibzuinta banii necesari. La fel de multi, isi achizitioneaza masini second hand, dovada stau targurile de masini care sunt mereu aglomerate. Dar exista si o parte din populatie inca nehotarata.
Sa-ti iei o masina noua sau o masina second hand? Parerile sunt impartite. Evident exista avantaje si dezavantaje in ambele variante. Daca te gandesti sa-ti achizitionezi o masina noua, ar trebui sa stii ca pe langa pretul destul de piperat pentru masina in sine mai ai de suportat o multime de taxe si impozite care la noi sunt din ce in ce mai mari, ai de incheiat o multime de formalitati care inseama timp si multi bani si pe langa toate acestea exista posibilitatea ca dupa ce te vezi cu toate achitate sa nu fii multumte pe deplin de masina achizitionata. Daca inainte de a achizitiona masina ai fi avut inspiratia sa cauti o firma de inchirieri masini de unde sa-ti fi ales o masina similara ca marca si model, puteai sa vezi si sa testezi si apoi luai marea hotarare.
Pentru cei ce isi doresc o masina mai veche sunt si aici destul de multe avantaje cat si dezavantaje. Avantajele ar fi costul masinii care de cele mai multe ori este rezonabil si faptul ca daca ai ceva cunostiinte de mecanica, ai putea sa-ti alegi o masina foarte buna la un pret rezonabil. Ca si dezavantaje ar fi faptul ca si aici sunt o serie de formalitati care necesita timp si multi bani cat si faptul ca aceste masini ar putea ascunde defectiuni tehnice greu de detectat care in trafic te-ar costa mult, stiind faptul ca amenzile au crescut vertiginos mergand pana la pierderea dreptului de a mai conduce pentru o anumita perioada de timp. Si in acest caz cei interesati de o anumita marca si model de masina pot apela la serviciile de rent a car Bucuresti , isi aleg masina si dupa o anumita perioada se pot decide asupra masinii pe care si-o dorec.
Si cei care isi doresc o masina noua cat si pentru cei care nu au suficiente economii si recurc la masini second hand, inainte de a lua o hotarare ar trebui sa se informeze temeinic , sa puna in balanta avantajele si dezavantajele uneia sau a celelaltei variante si sa-si sporeasca nivelul de informare prin apelarea la o firma ce ofera masini de inchiriat Bucuresti ieftine de unde sa-si inchirieze masina similara si apoi sa o testeze pentru a-i cunoaste toate beneficiile.

This entry was posted in Rent a car and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *