Cea mai intalnita masina din Romania - Rent a car Bucuresti ieftin | Inchirieri auto Bucuresti Otopeni | rexton-rentacar.ro

Cea mai intalnita masina din Romania

Buna ziua,

Daca ne uitam pe strazile din Romania vom vedea ca unul dintre cele mai intalnite modele compacte este Opel Astra. Popularitatea acestei masini este datorata pretului mic de pe piata sh si costurilor decente cand vine vorba de reparatie si intretinere. In continuare noi vom face o analiza a ofertelor de pe piata sh pentru Opel Astra. In primul rand sa vorbim despre Opel Astra I, produsa intre anii 2008-2012. Cele mai intalnite modele pe piata sh sunt cele cu propulsor 2.0 CDTI. Pretul de pornire este de aproximativ 9000 de euro si majoritatea au la bord mai mult de 120.000 km. Cu cat alegem un an de fabricatie mai mic cu atat oferta devine mai vasta si preturile se duc intr-un interval mai mic. Daca dorim o masina construita pana in 2010 atunci vom vedea ca sunt multe oferte de vanzare pentru Opel Astra H care vin cu preturi in jurul limitei de 5000 de euro.
In cazul lui Opel Astra J nu ne putem lauda cu acelasi numar vast de oferte de vanzare, ea fiind mai greu de gasit pe piata sh. Aceasta versiune mai noua vine cu niste motorizari mai mici decat predecesoarele. Cele mai multe oferte sunt pentru motoarele 1.3 CDTI si 1.7 CDTI pentru categoria diesel si 1.4 1.6 pentru benzina.

Pentru rent a car otopeni apelati la: https://www.rexton-rentacar.ro/

About the author

admin

admin

no Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button