De stiut: cand conduceti cu masina in Franta - Rent a car Bucuresti ieftin | Inchirieri auto Bucuresti Otopeni | rexton-rentacar.ro

De stiut: cand conduceti cu masina in Franta

Buna ziua,

Daca in postarea anterioara am vorbit despre calatoriile cu masina in Franta, astazi o sa continuam discutia noastra. Circulatia se face insa pe partea dreapta a drumului. Acordati prioritate autovehiculelor care sunt pe dreapta. Ceea ce vreau sa va spun este faptul ca starea drumurilor este buna si nu aveti de ce sa va faceti griji. Permisul de conducere luat in Romanaia este recunoscut si in Franta. Este important sa aveti la dumneavoastra un aparat pentru verificarea alcoolemiei, si anume un ethylotest. Acest lucru a fost introdus din 1 iulie 2012. Pe aparat trebuie sa fie inscris data expirarii si o anumita certificare care trebuie sa respecte niste norme.

Sunt doua tipuri de dispozitive, si anume etilotest chimic, care costa mai putin ,1-2 euro, si electronic in jur de 100 euro. Recomandarea noastra este sa aveti posesia ambelor dispozitive. Daca aparatul sare peste 0,25 mg/l inseamna ca nu trebuie sa conduceti. Lipsa aparatului poate fi sanctionata cu amenda de 11 euro. Vreau sa va atrag atentia ca folosirea unui dispozitiv de detectare a radarelor nu este permisa. Acest lucru este foarte important si se poate sanciona cu 750 de euro. In cazul unui accident usor este bine sa notati datele de identificare a masinii si sa-i cereti actele necesare masinii. Daca accidentul este grav si sunt raniti solicitati cat mai repede serviciul medical la numarul de telefon 15. Noi va recomandam sa conduceti cu grija si sa nu fiti implicati in niciun accident.

Pentru inchirieri masini bucuresti apelati la: https://www.rexton-rentacar.ro/

About the author

admin

admin

no Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button