Pentru calatoriile cu masina in Marea Britanie - Rent a car Bucuresti ieftin | Inchirieri auto Bucuresti Otopeni | rexton-rentacar.ro

Pentru calatoriile cu masina in Marea Britanie

Buna ziua,

Astazi o sa continuam discutia noastra cu privire la calatoriile cu masina printr-o tara des vizitata de romani, si anume Marea Britanie. Daca cumva preferati sa vizitati centru Londrei, accesul se poate face in zilele lucratoare intre orele 7:00 si 18:00. Acest acces se realizeaza prin intermediul unei taxe (Congestion Charge). Taxa o puteti plati electronic pentru masina dumneavoastra. Aceste informatii le gasiti si pe site-ul al Autoritatii de Transport din Londra. Va spunem ca asigurarea auto va trebuie in Marea Britanie. Polita de asigurare va poate oferi o raspundere minima civila.

Aveti atentie cu polita de asigurare pentru ca aceasta poate fi valabila doar in anumite tari. Circulatia se desfasoara pe partea dreapta a drumului. Aveti grija sa nu circulati pe banda autobuzului. Acest lucru se sanctioneaza cu amenda de 120 de lire. Daca nu aveti asigurarea auto, puteti avea cartea verde. Aceasta este cea mai renumita pe plan international si va faciliteaza mai multe lucruri pentru un accident auto. Starea drumurilor este buna, in general. Pentru locurile din fata va spunem sa folositi centura de siguranta. Cand sunteti la volan, nu ar trebui sa folositi telefonul mobil pentru ca veti fi sanctionati.

Pentru rent a car bucuresti apelati la: https://www.rexton-rentacar.ro/

About the author

admin

admin

no Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button