Producatorii auto orienteaza productia catre clasa mini

Producatorii auto orienteaza productia catre clasa mini

Asa cum este normal in perioadele de criza, consumatorii isi optimizeaza cheltuielile, reducand cat mai mult posibil diversele costuri.

Ne vom referi in continuare la domeniul auto in general si in special cel al inchirierilor auto, pentru a vedea ce consecinte are asupra acestor domenii de activitate perioada de recesiune prin care trecem, dar si masurile ce se preconizeaza afi luate de manageri din domeniu pentru a simti cat mai putin posibil efectele recesiunii.

Tipul de cheltuieli in domeniu auto este foarte variat , printre care enumeram : consumabilele ( cauciucuri, diferite piese de schimb ), costurile cu personalul si multe altele, dar cel mai important din acestea este desigur costul combustibililor. Ce putem face pentru a reduce costurile cu combustibilii? Multe nu putem face, in afara faptului de a trage masina pe dreapta nu avem decat a cumpara o masina din clasa mini, care sa consume mai putin combustibil.

Tocmai pe acest lucru mizeaza majoritatea producatorilor de autoturisme, care vazand tendinta actuala in vanzarile auto si anume orientarea clientele catre clasa mini, au decis ca este momentul de a se bate pe aceasta “felie de tort”, care dealtfel se pare ca este foarte cautata.

Daca ar fi sa amintim cateva modele din clasa mini care sunt cautate pe piata Romaneasca incepem cu Chevrolet Spark zis si “micul gigant”, urmat de Hyundai i10 care a atras foarte multe vanzariFiat Panda veteranul acestei clase,la care adaugam Citroen C1 si multe altele.

Toata lumea doreste in conditiile actuale sa detina o masina de clasa mica cu care sa faca economii semnificative la combustibil.

Si o parte din firmele de inchirieri auto au decis ca din parcul lor sa faca parte si masini din clasa mini, astfel incat sa  atraga o mare parte a clientelei care deja isi manifesta interesul pentru clasa mica.

Rexton Rent a Car Bucuresti detine deja in flota auto o variata de masini din clasa mini printre care amintim : Chevrolet Spark, Ford Fiesta, Daewoo Matiz si altele, dar si masini economice din clasa medie gen Renault Clio Symbol.

Va invitam si pe dvs. sa accesati site-ul nostru https://www.rexton-rentacar.ro si sa beneficiate de serviciile oferite de noi, servicii ce include multe facilitate ce sunt incluse in tarifele percepute.

 

Rexton Rent a Car Bucuresti

21.09.2011

Bucuresti

About the author

admin

admin

no Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button