Rexton Rent a Car Bucuresti – Inchirieri auto la preturi mici

Rexton Rent a Car Bucuresti – Inchirieri auto la preturi mici

Asa cum este normal pe orice piata libera, preturile serviciilor si produselor variaza in funtie de zona geografica, de concurenta existenta precum si de alti factori care contribuie la dinamica ascendenta sau descendenta a preturilor la diferite produse sau servicii oferite de competitori.

Aceasta regula se aplica si in cazul serviciilor de inchirieri auto, unde preturile variaza, principalul criteriu fiind locul unde este furnizat serviciul respective. Este normal ca cea mai scumpa piata sa o gasim in capitala Bucuresti, locul unde se da ora exacta, unde se gasesc cele mai mari aeroporturi  Romanesti, (Otopeni si Baneasa), locul unde traiesc si convietuiesc aproximativ 2 milioane de oamenii, ceea ce reprezinta circa 10% din populatia activa Romaniei, care se pare ca este in jur de 22 milioane de suflete.

Faptul ca este un loc unde  Romanii sunt atrasi ca de un magnet, il confirma si perioada comunista prin renumitul “Buletin de Bucuresti “.

Revenind la pretul produselor si serviciilor de tip rent a car, si aratam faptul ca Rexton Rent a Car Bucuresti desi activeaza pe piata inchirierilor auto din Bucuresti, preturile practicate sunt cele mai mici din Romania.

Mentionam faptul ca in tarifele percepute sunt incluse multe facilitati, pentru care in cazul concurentei se percep tarife separate.

Va asteptam si pe dvs. Sa accesati site-ul https://www.rexton-rentacar.ro/ si sa beneficiati de ofertele noastre.

 

Rexton Rent a Car Bucuresti

23.09.2011

About the author

admin

admin

no Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button