Sfaturi pentru condusul in Franta - Rent a car Bucuresti ieftin | Inchirieri auto Bucuresti Otopeni | rexton-rentacar.ro

Sfaturi pentru condusul in Franta

Buna ziua,

Astazi vom vorbi despre calatoriile cu masina intr-o tara foarte populata, si anume Franta. Ce trebuie sa stiti este faptul ca Franta este o tara cu infractiuni reduse, cum ar fi furtul din buzunare, inselatoria. Acest lucru se intampla pentru ca Franta este o tara aglomerata. Actele pe care trebuie sa le aveti la dumneavoastra sunt pasaportul sau buletinul. Daca sunteti din Romania nu aveti nevoie de viza. Dupa ce ati ajuns in tara masina trebuie incuiata si sa verificati daca aveti un sistem de alarma. Bineinteles, in cazul in care vi s-a intamplat ceva puteti apela cu incredere la serviciul autoritatilor:112- Serviciul de urgente,18- pentru Pompieri, 17- Politia, 15- Salvare,Ambulanta(SAMU).
Din ce am auzit in ultima vreme au fost tentative de a intra in Marea Britanie, asa ca sa aveti grija. Tentativele respective sunt considerate ilegale. Va atragem atentia asupra zonei Calais(Franta). Masinile trebuie sa circule pana la 10 km pe ora. In aceasta zona sunt prezenti infractori care pot sparge incuietoarele sau sigiliile. Aceleasi reguli de circulatie, majoritatea defapt sunt prezente si la ei. Va sugeram sa purtati centura de siguranta si sa nu folositi telefonul mobil atunci cand conduceti. In Franta locurile de parcare sunt cu plata, nu toate insa. Aveti grija sa nu parcati intr-o zona interzisa. Puteti fi sancionati cu amenzi pana la 375 de euro. Franta este o tara in care asigurarea de sanatate este necesara. Asigurati-va ca aveti la dumneavoastra cardul de sanatate inainte sa parasiti tara. Aceasta asigurare este valabila atat in sistemul public cat si in cel privat in majoritatea tarilor. O sa revenim cu alte sfaturi utile si lucruri esentiale referitoare la calatoriile cu masina in aceasta tara minunata.

Pentru rent a car bucuresti apelati la: https://www.rexton-rentacar.ro/

About the author

admin

admin

no Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button