Te insori ? Inchiriaza o masina si raspunul va fi garantat “Da”

inchirieri-auto-nunta-casatorieNici nu stii cand au trecut anii, tac si trec, lasand in urma, de cele mai multe ori, realizari cu care ne mandrim, alteori regrete, neimpliniri, frustrari. Ce pacat ca timpul nu poate fi oprit in loc… am avea timp pentru tot, am face si am desface multe, pana cand am ajunge sa fim multmiti. Dar cum vremea in loc nu se opreste, sa profitam din plin de tot ce avem azi, pentru ca maine poate fi prea tarziu. Iar azi este ziua cea mare, cand trebuie sa mergi cu ai tai, acasa la iubita ta, sa o ceri parintilor. Nici nu ai dormit noaptea trecuta, asa emotii ai. Nu stii cum sa faci pentru a lasa o impresie buna, sa le castigi increderea, in asa fel incat raspunsul sa nu fie altul decat cel afirmativ. Asa ca, daca nu detii inca o masina, trebuie sa apelezi numai decat la o firma de inchirieri auto de unde sa-ti alegi o masina frumoasa si eleganta, cu care sa ajungi alaturi de parinti, la casa iubitei tale.
Trebuie neaparat sa iti inchiriezi o masina… doar nu o sa-ti duci parintii cu tramvaiul. Ar fi incomod pentru ei iar tie ti-ar scadea mult cota de incredere si simpatie in fata viitorilor socrii. Stii ce mult conteaza prima impresie, de ea depinde in mare parte si raspunul pe care il vei primi, asa ca incerca sa fie totul ca la carte, nu lasa nimic la voia intamplarii. Alege pentru tine, in asa momente importante, o firma ce ofera masini de inchiriat si cu masina pe care o vei lua, cu puterea ta de convingere, cu sinceritatea si naturaletea ta, ii vei castiga cu siguranta pe parintii iubitei tale de partea ta. Iti vei alege masina dorita, o vei parca acasa la tine, iar grija ta va fi cum sa arati tu cel mai bine, cum sa ajungi cu simtul umorului si buna dispozitie la cote inalte pentru ca de masina s-au ocupat cei de la firma de inchirieri auto . Siguranta si confortul calatoriei tale vor fi garantate.
Sa ai acordul parintilor atunci cand pleci in viata alaturi de persoana iubita este un lucru foarte important pentru ca de sfaturi, de ajutorul si de indrumarea parintilor vei avea nevoie mereu si poate ca fericirea casniciei tale ar putea fi umbrita daca ar exista opunerea parintilor sau stari tensionate intre familii.
Viata in doi inseama, pe langa iubire, respect si admiratie fata de tot ce insemna celalalt. Asa ca fii atent la prima impresie creata, nu lasa nimic sa-ti scape din vedere si cu masina eleganta pe care tocmai ti-ai ales-o, cu farmecul tau personal, parintii fetei vor incuviinta, cu siguranta unirea voastra. Iar voi veti putea, trai, la fel ca-n povesti, fericiti pana la adanci batraneti.

Daca te-ai hotarat sa inchiriezi o masina pentru un eveniment special afla aici preturi si conditii.

This entry was posted in Inchirieri auto and tagged , , . Bookmark the permalink.