Vara 2012 provoaca din nou criza pe piata inchirierilor auto

Asa cum ne-am obisnuit,  in fiecare vara apar foarte multe cereri de inchirieri auto in Romania, fenomen creat in principal de perioada concediilor pe perioada veri si de venirea masiva in tara a Romanilor plecati la munca in strainatate.

Puteti spune : “Bine bine, dar daca in fiecare an se intampla acest fenomen, de ce firmele de masini de inchiriat nu isi suplimenteaza parcurile auto ?  Ei bine, aceasta situatie se  iveste doar pe perioada scurta de vara si este destul de delicata problema, in sensul ca dupa terminarea concediilor firmele de rent a car raman cu masinile trase “pe dreapta”, intrucat cererile scad dramatic ( si in acest sector se simte tot mai acut criza economica care ne macina de cativa ani buni), si atunci firmele din domeniu nu-si permit sa plateasca taxele lunare aferente pentru aceste masini sau eventualele rate de leasing.

Ce este de facut pentru ca dumneavoastra sa nu va intalniti cu neplacuta situatie in care doriti sa inchiriati o masina iar operatorul de rent a car sa nu va refuze pe motivul ca nu sunt masini disponibile ? Ei bine, cea mai simpla soluti este de a va face o rezervare mai din timp, asta insemnand cu cel putin o luna inainte de perioada pentru care dumneavoastra doriti  inchirierea autoturismului.

Rexton rent a car Company va recomanda deasemenea sa apelati la serviciile noastre, putand face atat rezervari pe site-ul nostru cat si sa consultati tarifele si conditiile in care puteti inchiria o masina de la noi.

Daca doriti informatii suplimentare Click pentru detalii !  Va asteptam si va dorim o vara frumoasa !

Cu drag !

Echipa Rexton Rent a Car Company !

 

 

This entry was posted in Inchirieri auto. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *