Dacia nu va scoate noi modele in 2013

Se pare ca producatorul autohton Dacia, a decis sa ia o pauza, in sensul ca s-a decis ca in viitorul apropiat ( pana la mijlocul anului 2014 ) sa nu mai lanseze niciun model nou.
Sefii de la Dacia spun ca in aceasta perioada primordial va fi marirea cotei de piata a marcii, iar in momentul in care obiectivul va fi considerat atins se va trece la productia unui model Dacia de oras, precum si a unui sedan de mari dimensiuni.
Unul din sefii de la Renault, Carlos Tavares spune ca au fost facute investitii serioase, s-au produs modele de masini ( noile modele de Logan si Sandero, Lodgy, Dokker ), acum urmand a se culege roadele acestor produse.
Sefii de la Renault mai spun ca masinile produse de Dacia sunt destinate in principal marei mase a publicului, insa intentia este de a depasi aceasta bariera prin producerea unui sedan de clasa mare, precum si a unei masini de oras.
Avand in vedere situatia economica actuala, inteleg si apreciem politica celor de la Renault, si le uram sa creasca in topul principalilor producatori de autoturisme.

Publicat de Rexton inchirieri auto Bucuresti

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *