Expert inchirieri auto – Partenerul de incredere

Un autoturism reprezinta atat o necesitate cat si un rasfat. Expert este firma de inchirieri masini care va ofera o gama larga de masini de inchiriat care sa se muleze pe preferintele chiar si celui mai pretentios iubitor de masini care doreste sa se bucure de confortul unui autoturism pentru o perioada de timp limintata.

O echipa tanara, ambitioasa, competitiva, care cunoaste cerintele internationale, va ofera posibilitatea sa inchiriati autoturisme, atat in Bucuresti cat si la aeroportul Henri Coanda – Otopeni, la preturi extrem de avantajoase.

Fie ca doriti sa va satisfaceti un capriciu, fie ca aveti nevoie de ea in interes de afaceri, la noi gasiti autoturismul potrivit pentru necesitatile dvs, parcul nostru auto oferindu-va posibilitatea sa alegeti dintr-o gama diversificata de masini, dintre care 80% sunt noi.

Sfidand birocratia exagerata care din pacate caracterizeaza Romania, Expert inchirieri auto,  va ofera posibilitatea sa va procurati masina dorita, pe o anumita perioada data, fara efort, fara multe hartii semnate si intr-un timp foarte scurt.

Pentru ca stim ca ceea ce conteaza cu adevarat este calitatea, incercam sa ne ridicam la standardele dvs, astfel incat sa va transformam in clienti fideli. Inca de la inceput Expert inchirieri auto, datorita balantei avantajoase calitate/pret a strans un numar mare de clienti, fiind destul de greu sa faca fata tuturor cererilor.

In perioda vacantei sau a sarbatorilor, fiecare si-ar dori sa aiba parte de confortul unei masini pentru a putea sa se plimbe oriunde doreste. Acest lucru acum este posibil, chiar daca nu ai permis, poti sa inchiriezi o masina si…un sofer profesionist care iti va garanta siguranta si confort.

Pe site-ul nostru puteti vedea preturile de inchirere a fiecarei marci de masina si totodata puteti sa competati un formular de inchiriere online. Astfel veti putea economisi energie si timp, fiind contactat in cel mai scurt timp de un reprezentat al firmei noastre cu care veti stabili ultimile detalii ale inchirerii.

Masina dorita va fi adusa oriunde in Bucuresti cat si la aeroportul Otopeni pentru ca dvs sa va puteti bucura de confortul ei din prima clipa a vacantei dvs sau a venirii in tara. Returnarea masinii se face in acelasi conditii.

Bucurati-va de confortul unei masini, fara sa cheltuiti sume mari de bani. Simtiti-va in siguranta intr-un automobil ce are toate verificarile facute la zi. Rasfatati-va si bucurati-va de masina pe care v-ati dorit-o, avand o vacanta de neuitat. Apelati cu incredere la serviciile Expert inchirieri auto Bucuresti.

This entry was posted in Inchirieri auto. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *