Vara 2018 aduce o noua criza a masinilor de inchiriat

Salutare tuturor Romanilor care din diferite motive apeleaza la serviciile de inchirieri de masini din diverse cauze, fie ca sunt plecati la munca in Spania, Italia, Anglia sau oricare alta tara unde se poate castiga mai bine ca in Romania.
Fie ca aveti nevoie pe o perioada scurta sau pe o perioada mai lunga de o masini de inchiriat ( pentru rezolvarea problemelor personale, concedii de odihna etc ) masina de inchiriat este cel mai simplu cel mai rapid si cel mai ieftin mijloc de a te deplasa in interiorul Romaniei.
O sa detaliez in cele ce urmeaza o situatie in care multi dintre clientii acestor servicii de inchirieri auto sunt pusi in situatia in care ori nu mai gasesc masini disponibile ori le gasesc insa la preturi foarte piperate.
Aceste situatii le intalnim deseori in perioada sarbatorilor dar mai ales pe perioada verii ( iar asta se intampla in fiecare an ) si este cauzata de faptul ca in aceste perioade mai toti Romanii plecati peste hotare si care vin acasa in concedii( dar si cei din Romania care doresc sa plece in concediu dar nu au masina sau o au indisponibila, in service etc ) apeleaza la acest gen de servicii.
Solutii pentru satisfacerea tuturor nu prea exista, insa recomandarea noastra pentru cei care isi planifica astfel de calatorii indiferent ca scopul este vacanta sau rezolvarea unor probleme personale este de asi rezerva masinile de inchiriat cu cel putin 1-2 luni inainte de calatoria planificata.
Pentru vara lui 2015 parcurile noastre snt deja rezervate insa va puteti inscrie pentru una din masinile noastre intrucat se mai intampla sa se anuleze cate o rezervare.
Cu speranta ca am fost de folos si ca pe viitor nu veti fi pusi in situatia de a nu gasi o masina de inchiriat disponibila sau ca veti gasi la preturi exorbitante, va dorim calatorii cat mai placute.

Echipa Rexton inchirieri masini in Bucuresti
www.rexton-rentacar.ro
Tel. 0722.422.599
email : rezervari@rexton-rentacar.ro

This entry was posted in Inchirieri auto and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *