Tot mai multi Romani nemultumiti de actuala putere

Toata lumea stie deja de fenomenul actual “Piata Universitatii din Bucuresti”. Regasim aici protestatari care in viata de zi cu zi activeaza in aproape toate domeniile economice din Romania, dar si pensionari sau persoane care nu au un loc de munca. Ca este vorba de unii sau de altii, nemultumirile sunt aceleasi, la fel si cererile : demisia presedintelui si a guvernului si organizarea de alegeri anticipate.

Faptul ca in Piata Universitatii protestatarii continua sa manifeste impotriva  actualei puteri in ciuda conditiile atmosferice total neprielnice, denota faptul ca paharul este aproape plin. Ma gandesc ce se va intampla in primavera cand afara va fi mai cald iar oamenii nu vor mai indura temperaturile scazute de afara.

Dl. Aurelian Rotaru din cadrul Rexton rent a car bucuresti spune ca singura solutie in afara anticipatelor ar putea fi demisia actualului guvern si formarea unui nou guvern, numai din tehnocrati, care sa aiba sprijinul tuturor partidelor politice.

Avem o afacere cu masini de inchiriat in bucuresti si lucrurile nu decurg tocmai bine. Domeniul de activitate de inchirieri masini Bucuresti a fost afectat in ultimii ani datorita scaderii puterii de cumparare a cetateanului Roman, care se uita desori si daca sa-si mai faca itp ul la masina sau nu, constient fiind ca in cazul negativ se supune unor riscuri mari atat privind siguranta sa cat si din punct de vedere al unor sanctiuni administrative sau pecuniare.

Cu speranta ca toate lucrurile vor merge spre bine, sa ne vedem cu bine la urmatoarea postare.

This entry was posted in Inchirieri auto and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *