Viscolul a paralizat traficul auto

Timpul nefavorabil care s-a abatut in ultima perioada de timp asupra tarii noastre, a afectat aproape  toate sectoarele de activitate din Romanaia, dar in mod special domeniul auto.

Avand experienta viscolului trecut ( cand s-au inregistrat destule decese, din cauza interventiei defectuoase a institutiilor abilitate ale statului) , autoritatile au decis sa inchida majoritatea drumurilor  din judetele care sunt afectate de viscol.

Zis si facut, numai ca oamenii  trebuie sa se miste, trebuie sa manance sa-si satisfaca anumite nevoi urgente si asa mai departe, insa datorita drumurilor impracticabile din anumite zone ale tarii, acest lucru este imposibil.

Am vazut prin intermediul mass media, oameni  plecati spre diferite destinatii,  care au avut nesansa sa ramana  blocati prin diferite localitati, pana cand vremea se va indrepta iar drumurile vor fi deblocate.

Sectorul auto a fost printre cele mai afectate  spune Viorel Rotaru din cadrul Rexton rent a car Bucuresti, incepand de la transportul de marfa, transportul de persoane, taxi si pana la firmele de inchirieri masini Bucuresti, a caror activitate in aceasta perioada a fost redusa la maxim .

Ce le ramane detinatorilor de autovehicule sa faca in aceste conditii ?  Pai multe variante nu prea au, in afara faptului ca vor trebui sa astepte pana drumurile vor fi redeschise.

Sa mai amintim ca toata aceasta perioada in care traficul a fost paralizat, multe firme au inregistrat pierderi insemnate, indifferent ca aceste firme transporta marfa, persoane sau se ocupa cu masini de inchiriat in Bucuresti.

Recomandam celor care au intentia sa plece la drum in aceasta perioada cu autovehiculele sa se asigure in primul rand ca au anvelope de iarna, lopada, saculeti cu nisip iat masina are itp ul valabil.

This entry was posted in Inchirieri auto and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *